15 februari
Hello,
Toch wel even verkeerd gedacht dat de data-berekeningen gedaan waren, vandaag kregen we gewoon een nieuwe doos voorgeschoteld :)
Maar het project ziet er goed uit, en we hopen dat er goede resultaten gaan uit voortkomen.
Wanneer we deze doos gedaan hebben, kunnen we beginnen met de data in te geven op de computer, dan kunnen we beginnen analyseren.
We zijn vandaag ook uitgenodigd om naar een bruiloft te gaan zondag, daar kijk ik echt naar uit! Benieuwd hoe ze dat hier vieren!
Gisteren was het hier valentijns'fuif'. Dj Benji heeft het beste van zichzelf gegeven met gezellige oude slownummers! Ik had niet gedacht dat ze dat hier zo erg zouden vieren, maar integendeel, heel het restaurant was in het rood gekleed, er waren kaarsen en rozen. En elk meisje was in het rood aan, het zag er een beetje kitcherig uit, maar wel leuk om te zien!
Zaterdagvoormiddag gaan we ook het paleis van Jimma eens bekijken, samen met enkele Deense studenten die we hier hebben leren kennen.
Maar nu is het etenstijd, dus tot de volgende!
Hey zus, dikke proficiat met uw punten he!!! Nu kunt ge nog veel harder van uw reis genieten!
Morgenavond zal ik in uw plaats vieren in Leuven :)
groeten van de grote en weeral oudere broer ;)